Maaseudulla osataan 2013

LEHDISTÖTIEDOTE Vk 15: julkaisuvapaa maanantaina 8.4.2013 alkaen

Messuosastojen varauskirja täyttynyt mukavasti

Maaseudulla Osataan messut Sievissä la 4.5.2013

Sievin Yrittäjät ry ja MTK-Sievi järjestävät Maaseudulla Osataan messut Sievin Monitoimihallilla lauantaina 4.5 klo 10-15. Messujärjestelyissä tukena ovat myös Sievin kunta sekä kotiseutulehti Sieviläinen.

Maaseudulla Osataan –messujen tarkoituksena on tuoda esille lähiseudullamme toimivien yritysten ja osaajien tuotteita ja palveluja.-  Suomalaisessa yhteiskunnassa on aina arvostettu maaseudun ihmisiä, jotka on opittu tuntemaan ahkerina moniosaajina, toteavat Sievin yrittäjien sekä MTK-Sievin puheenjohtajat Vesa Somero sekä Pentti Hoffren. Suomalainen maaseutu tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia joiden kautta voidaan luoda yrittäjyyttä, elinvoimaa ja hyvinvointia.

Sisä- ja ulko-osastoilla tapahtuvan myynnin ja tuote- sekä palveluesittelyjen lisäksi messupäivää tukee monipuolinen ja viihdyttävä ohjelma. Yksi messupäivän kantavista ajankohtaisista teemoista on lähiruoka, jonka sanomaa edistämään messuille on kutsuttu tunnettu tv-kokki Janne Pekkala. Kokkausnäytöksissään Janne käyttää raaka-aineenaan Sievin ja lähialueen elintarviketuottajien puhtaita sekä turvallisia raaka-aineita.

Lapsia ja lapsenmielisiä paikalle saapuu hauskuttamaan iki-ihana pellepariskunta Nelli ja Niilo! Nellin ja Niilon seurassa on mukava laulaa ja leikkiä iloisia laululeikkejä ja hauskat taikatemputkin onnistuvat aina paremmin lasten avustamina. Nelli ja Niilo kiertelevät koko päivän yleisön joukossa ja lisää yllätyksiä on luvassa heidän omalla osastollaan Monitoimihallissa!

Messuosastojen paikkavarauksia hoitavat Pirjo Rahkonen, Riikka Takanen, Pentti Hoffren ja Riikka Mäkikauppila kertovat että edellisen kerran vuosina 2010 ja 2007 järjestetyiltä messuilta saadut hyvät kokemukset ovat helpottaneet messuosastojen myyntiä.

-        Sisäosastojen tarjolla 65 paikasta suurin osa on varattu ja ulko-osastojenkin osalta tilanne on mukavalla mallilla – ilahduttavaa on että olemme saaneet messuille jälleen edustavan kattauksen maaseudun osaamista kaikilta tärkeiltä toimialoilta.

-        Messujen näytteilleasettajina voivat toimia yritykset, yhdistykset, eri organisaatiot, seurat ja yksityiset henkilöt, vapaita paikkoja kannattaa vielä kysellä, messujärjestäjät toivottavat.

Kuvateksti:  Sievissä vuonna 2010 ja 2007 järjestetyt Maaseudulla osataan- messut ovat houkutelleet perinteisesti Sievin Monitoimihallin täyteen messuvieraita.

 

Lisätietoja:

Maaseudulla Osataan-messut - Sisäosastojen yhteyshenkilöt:

Riikka Takanen p. 044 030 6027, riikka.takanen@hotmail.com

Ulko-osastojen yhteyshenkilö: Pentti Hoffren (MTK-Sievi)   p. p. 040 564 3169, pentti.hoffren@kotinet.com